Invazia „câinilor“. ÎNTÂLNIRE cu favoriții la Ramada

Fanii dinamoviști sunt puși din nou pe fapte mari la Sibiu. La meciul de duminică, dintre FC Hermannstadt și Dinamo, vor să umple toată peluza Sud, dar se bazează și pe fanii din Sibiu și din Ardeal, care să cumpere bilete la meci la tribunele I și II. Suporterii sibieni ai „câinilor roșii“ și-au dat întâlnire cu favoriții, vineri, la Ramada.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/DDB Sibiu

Sunt 10 autocare pregătite la București pentru deplasarea la Sibiu, costul fiind de 65 de lei/suporter. „S-au pus la vânzarea online biletele pentru meciul de duminică! Pe ele! Deși în tot campionatul au costat 20 lei, gazdele noastre au considerat că le-ar fi bun un ajutor pentru plata licenței, pe lângă cel al primăriei, din partea miilor de Câini care vor invada Sibiul și le-au făcut 50 Lei. Avem toată peluza, iar fiecare sector va fi disponibil online după ce se epuizează cel anterior. De asemenea, se pot cumpăra și în ziua meciului, direct de la stadion, dar nu o lăsați pe ultima sută.“, își îndeamnă suporterii celebra Peluza Catalin Hildan-Dinamo.

Extrem de activ este și fan-clubul din Sibiu. Potrivit DDB (Doar Dinamo București) Sibiu, „weekend-ul acesta echipa noastră de suflet vine la noi acasă! Deși meciul este duminică, ora 18:15, echipa noastră vine de vineri în Sibiu.“ Fanii sibieni ai „câinilor roșii“ sunt chemați să-și încurajeze echipa în ziua sosirii, la hotelul Ramada. „Vineri, ora 20:00 la hotel Ramada clubul organizează un eveniment dedicat nouă, suporterilor. Vom avea ocazia să-i întâlnim personal pe jucătorii și antrenorii echipei noastre. De asemenea am fost informați ca și Fan Shop-ul clubului va fi prezent la eveniment. Așadar, vă invităm alături de noi să-i întâmpinăm cum trebuie pe jucători și să creăm o atmosferă cum numai noi, dinamoviștii știm! Ne vedem vineri, începând cu ora 19:30 la Hotel Ramada.“, anunță DDB Sibiu.

Partida dintre FC Hermannstadt și Dinamo este programată duminică, 17 martie, de la 18,15, și contează pentru prima etapă din play-out-ul Superligii României la fotbal. O fază a campionatului în urma căreia se vor decide echipele retrogradate direct, dar și cele care vor susține baraj pentru rămânerea în Superligă.

FC Hermannstadt a ratat „la mustață“ accederea între primele 6 echipe din țară, însă nu este deloc scutită de emoții. Pornește de pe poziția a 3-a, cu 20 de puncte, Dinamo ocupând acum poziția a 8-a, cu 15 puncte.

Programul primei etape din play-out

Vineri 15 martie: Ora 17,30, FC Universitatea Cluj – FC Botoșani

Sâmbătă 16 martie: Ora 17, Oțelul Galați – Politehnica Iași

Duminică 17 martie: Ora 18,15, AFC Hermannstadt – Dinamo București

Luni 18 martie: Ora 17,30, UTA Arad – FC Voluntari

CLASAMENT

sursa: LPF

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*