Forța Dreptei Sibiu și-a ales candidații pentru Primărie și Consiliul Județean Sibiu: Faraon și Șovăială

Cu ocazia Conferinței de Alegeri a Organizației Județene Forța Dreptei Sibiu au fost confirmați și cei doi candidați pen tru Primăria Sibiu, respective Consiliul Județea Sibiu. Este Vorba despre Ciprian Faraon, la Primăria și Constantin Șovăială, la CJ.

Foto: Forța Dreptei Sibiu

„Există o decizie a Biroului Municipal de a fi desemnat candidat pentru Primăria Sibiului, decizie care a fost dusă în Biroul Politic Județean, e adevărat, interimar și acest birou, și acolo validată candidatura. În aceeași ședință de Birou Politic Județean s-a făcut și propunerea ca și Constantin Șovăială să fie candidatul pentru Consiliul Județean. Toate aceste două hotărâri, proiecte de hotărâri, sunt aduse astăzi în fața Conferinței Naționale a Conferinței Județene. Și vor fi validate inclusiv de conferințele județene și de noul Birou Politic Județean”, a declarat Ciprian Faraon, președintele Organizației Muncipale Forța Dreptei Sibiu, astăzi.

În cursul zilei de astăzi s-a desfășurat Conferința de Alegeri a Organizației Județene Forța Dreptei Sibiu, eveniment la care au participat și deputatul Violeta Alexandru, Ludovic Orban, liderul national al Forța Dreptei, Cristian Opriș, președintele Organizației de Tineret pe România a Forța Dreptei, Daniel Rusu, președintele președintele organizației județene Alba, dar și reprezentanți ai partidelor USR și PMP.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*