Familiar, proiecție specială cu invitat din echipa filmului

ESTE Filmul de Miercuri prezintă Familiar, cel mai recent film în regia lui Călin Peter Netzer. Proiecția va avea loc miercuri, 6 martie, de la ora 20.00, la Sala Mică a Centrului Cultural ”Ion Besoiu”, în prezența actorului din rolul principal, Emanuel Pârvu, care va participa la o sesiune de întrebări și răspunsuri cu publicul.

FOTO: ESTE Filmul de Miercuri

Sinopsis:

Dragoș, un regizor român, decide să facă un film despre emigrarea familiei sale în Germania în anii ’80. Dragoș investighează emigrarea, care s-a realizat în condiții suspecte, cu ajutorul fostei sale iubite, Ilinca. Colaborarea îi apropie pe cei doi, dar complică relația lui Dragoș cu logodnica lui. Pe măsură ce acesta se adâncește în trecutul familiei sale, secrete ies la iveală, ducând la dezvăluiri despre legături surprinzătoare cu Securitatea și relația lui Dragoș cu părinții lui se degradează treptat, în ciuda dorinței lui de a folosi acest film pentru a vindeca vechi răni.

Rating: N15 – nerecomandat sub 15 ani. AP–12.

Film în limba română, cu subtitrare în limba engleză.

Preţul unui bilet este de 20 lei și se poate achiziționa online de pe Bilete Eventbook sau direct de la Centrul Cultural “Ion Besoiu”, în limita locurilor disponibile.

ESTE Filmul de Miercuri este un proiect organizat de Asociația Este Film.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*