Cei 10 candidați FDGR care își propun să schimbe fața județului Sibiu. Locul 1 pe buletinul de vot (CP)

Forumul Democrat al Germanilor din România (FDGR) propune sibienilor în alegerile locale din 9 iunie o echipă candidați dedicați și experimentați, pregătiți să facă contribuie cu expertiza lor la dezvoltarea armonioasă a județului Sibiu. Fiecare dintre acești candidați aduce cu sine o bogată experiență și o pasiune puternică pentru binele comunității, pregătindu-se să aducă schimbări pozitive în județul Sibiu.

foto: FDGR Sibiu

Lista FDGR pentru Consiliul Județean este deschisă de Paul Kuttesch, candidatul formațiunii la funcția de președinte al Consiliului Județean. Paul este manager de export în industria uneltelor de mână și dispozitivelor auto și are rădăcini adânci în comunitatea sibiană. Licențiat în Management și Marketing la Universitatea „Lucian Blaga” din Sibiu, Paul Kuttesch face parte din Consiliul Local Sibiu și este pregătit să își cunoștințele, experiența și abilitățile sale pentru a contribui la progresul județului. „Este o provocare în sine să rafinezi și perfecționezi acest județ, să obții maximul din potențialul enorm pe care îl are. Am decis să candidez din mândrie locală, mândria de a avea șansa să reprezint județul în care m-am născut și am crescut, și cu care mă mândresc pretutindeni, alături de o echipă de consilieri județeni FDGR cu multă experiență în gestionarea problemelor județului Sibiu”, spune Paul Kuttesch.

foto: FDGR Sibiu/Paul Kuttesch

Friedrich Gunesch este absolvent al Facultății de Drept și este liderul administrației centrale a Bisericii Evanghelice C.A. din România. Unul dintre cei mai experimentați consilieri județeni din echipa FDGR, el contribuie cu o vastă experiență în administrație și cooperare internațională. Cu o devotament puternic față de comunitate și o viziune orientată spre binele comun, Gunesch este pregătit să continue să servească interesele locuitorilor județului Sibiu. „Lucrarea pentru întrajutorarea semenilor și munca în folosul comunității sunt motto-urile mele, pe care încerc să le transpun în viață, îndeosebi în cei 20 de ani petrecuți în calitate de consilier județean”, spune Gunesch.

foto: FDGR Sibiu/Friedrich Gunesch

Christine Manta-Klemens are o carieră remarcabilă în educație și administrație școlară și este hotărâtă să-și folosească experiența și cunoștințele pentru a sprijini dezvoltarea comunității. Ca fost și vicepreședinte al Consiliului Județean Sibiu și consilier județean în mai multe mandate, Manta-Klemens aduce o perspectivă valoroasă și o determinare puternică de a face o diferență în viața oamenilor. „Sunt adepta atitudinilor constructive, a consecvenței în toate acțiunile și, mai cu seamă, a echilibrului în toate domeniile, inclusiv cel politic”, afirmă Ch. Manta-Klemens.

foto: FDGR Sibiu/Christine Manta Klemens

Andreas Galter este inginer mecanic, cu o pasiune pentru natură și educație, este hotărât să aducă o abordare progresistă în politică. Cu o experiență solidă în industrie și un angajament față de valorile familiei și comunității, Galter este pregătit să reprezinte generația tânără și să contribuie la crearea unui viitor mai bun pentru toți locuitorii județului. „Candidatura mea la Consiliul Județean Sibiu este motivată de dorința de a aduce noi abordări în politica județeană, reprezentând generația millennials, care este pregătită să inducă schimbări necesare în gestionarea afacerilor comunității”, spune Andreas.

foto: FDGR Sibiu/ Andreas Galte

Beatrice Ungar este redactorul șef al ziarului de limbă germană Hermannstadter Zeitung și consilier județean cu o experiență vastă în administrație și comunicare. Beatrice este dedicată să servească interesul public și să promoveze transparența și responsabilitatea în guvernarea locală. Cu o carieră longevivă în presa locală și o implicare profundă în viața comunității, Ungar aduce o perspectivă neprețuită și o voce puternică în Consiliul Județean.

foto: FDGR Sibiu/Beatrice Ungar

Romulus Cipariu este unul dintre artiștii români care nu are nevoie de nicio prezentare. Cu o experiență vastă în muzică și în promovarea diversității culturale, Cipariu este determinat să mențină și să promoveze bogăția culturală a județului Sibiu în rândul consilierilor județeni.

foto: FDGR Sibiu/Robert Fink

Ladislau Ciocan, președintele Forumului German Mediaș și expert în turism și dezvoltare durabilă, aduce o viziune progresistă și inovatoare în politică. Cu o pasiune pentru conservarea patrimoniului cultural și natural al regiunii, Ciocan este hotărât să promoveze o dezvoltare economică și socială echilibrată și durabilă.

foto: FDGR SibiuLadislau Ciocan

Cynthia Pinter, jurnalistă cu o carieră îndelungată în media și comunicare, este hotărâtă să contribuie la creșterea calității vieții în județul Sibiu. Cu o înțelegere profundă a diversității și a multiculturalității, Pinter este determinată să promoveze dialogul și cooperarea în comunitate. „Am încredere că în primul meu mandat de consilier județean voi reuși să îmi aduc aportul la dezvoltarea regiunii și la creșterea calității vieții, atât în zona rurală, cât și în cea urbană”, spune Cynthia Pinter.

foto: FDGR/ Cynthia Pinter

Robert Fink, expert în drept administrativ și lider comunitar, aduce o viziune puternică și un angajament față de valorile democratice și participarea civică. Cu o experiență vastă în administrație și implicare civică, Fink este hotărât să reprezinte și să apere interesele comunității. El este și președinte al filialei FDGR Cisnădie.

foto: FDGR Sibiu /Robert Fink

Andreas Tischer, antreprenor și lider tânăr, este determinat să aducă o perspectivă progresistă și inovatoare în politică. Cu o educație solidă și o pasiune pentru afaceri și comunitate, Tischer este pregătit să-și folosească abilitățile și cunoștințele pentru a aduce schimbări pozitive în județul Sibiu.

foto: FDGR Sibiu/ Andreas Tischer

Acești zece candidați FDGR reprezintă o echipă puternică și dedicată, pregătită să lucreze împreună pentru binele și prosperitatea comunității din județul Sibiu. Candidatul FDGR la funcția de președinte, Paul Kuttesch, este pe poziția 1 pe buletinul de vot, la fel ca și colegii săi care candidează pentru funcții de consilieri județeni.

 

Publicat la Comanda Forumului Democrat al Germanilor din România – organizația județeană Sibiu, cod AEP 23240044

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*