UPDATE: Agresiune în plină stradă, în municipiul Sibiu. Doi vecini nu au mai avut răbdare să-și spele rufele murdare acasă

Inspectoratul de Poliție Județean Sibiu a fost sesizat, azi după-amiază, despre producerea unei agresiuni pe strada Săcel în municipiul Sibiu.

La fața locului au fost trimise cu operativitate mai multe echipaje de poliție, sprijiniți de un echipaj de jandarmi, reușindu-se reținerea autorului care încerca să fugă.

Din primele cercetări s-a stabilit că între doi bărbați, vecini, a avut loc o altercație pe fondul unui conflict mai vechi. Victima, un sibian în vârstă de 48 de ani, a fost agresată de un bărbat de 35 de ani.

Politiștii continuă cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs conflictul, stabilirii încadrării juridice a faptei și luarea măsurilor legale care se impun.

UPDATE: Ca urmare a mai multor apeluri venite din partea cetățenilor pe numărul de urgență 112, un echipaj SMURD cu medic din cadrul ISU Sibiu a intervenit de urgență în municipiul Sibiu, str. Săcel pentru acordarea de îngrijiri medicale unui bărbat ca urmare a unei agresiuni. La fața locului s-a acordat asistență medicală bărbatului de aproximativ 48 de ani, care a fost transportat la UPU Sibiu, conștient și cu plagă la nivelul feței, toracelui și coapsei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*