VIDEO Marius Măldărășanu: „Vreau să scoatem maxim“

Antrenorul echipei FC Hermannstadt, Marius Măldărășanu, a arătat, azi, la antrenamentul de dinaintea plecării spre Voluntari, că se așteaptă la un meci greu mâine, dar că le-a cerut elevilor să scoată maxim din acest joc, la fel ca și la cele de săptămâna viitoare. „ Avem o săptămână grea, cu 3 meciuri importante, din care vreau să scoatem maxim și asta trebuie să ne dorim ca obiectiv. Mâine trebuie să dăm totul pentru a câștiga cele 3 puncte.“, a declarat Măldărășanu.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/FCH

Antrenorul sibienilor a vorbit și despre prestația celor 2 jucători ai FCH la naționala mare (Raul Opruț) și respectiv la U21 (Ianis Stoica). I-a îndemnat pe cei doi să continue să se pregătească serios, să demonstreze la echipa de club, dar să rămână cu picioarele pe pământ. Opruț și Stoica sunt principalele preocupări în această perioadă pentru Măldă, datorită jocurilor disputate marți de aceștia. „Nu ne așteptam să joace atât de mult, sperăm să îl refacem până mâine“, a declarat Măldărășanu despre Raul Opruț. În ceea ce îl privește pe Ianis Stoica, acesta a avut parte de o deplasare lungă, de 15-16 ore, cu escală, astfel că n-a mai venit pănă la Sibiu, urmând să facă joncțiunea cu FC Hermannstadt la București.

O nouă încercare cu FC Voluntari, o echipă „în corzi“

Va fi cu totul și cu totul alt meci. Au schimbat antrenorul, este al 3-lea sezonul acesta, asta arată că au fost o echipă care a avut o problemă undeva. În general, plătesc antrenorii, dar poate problema nu este chiar acolo. În etapa trecută a fost o schimbare a atitudinii, în ceea ce privește FC Voluntari (nr – 3-4 la Arad, cu UTA). Sistemul este același pe care îl practica Florin Pârvu și la Petrolul, 3-4-3. Trebuie să fim concentrați pe tot parcursul jocului, dar mai ales pe final, pentru că sezonul acesta suntem pe minus la punctele pierdute sau acumulate pe finalurile de joc. Universul te ajută, dar depinde și de noi. Va fi un meci greu, un meci de play-out, la ei este un pic mai dificil, presiunea este poate mai mare pe ei, dar vreau să ne gândim sus. “, a declarat Marius Măldărășanu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*