Victor Cornea CÂȘTIGĂ primul său turneu din 2024! S-a impus la Murcia (Spania)

Tenismenul sibian Victor Cornea a spart ghinionul, astăzi, câștigând primul turneu de dublu din cele 8 la care a luat startul în acest an. Alături de francezul Theo Arribage, cei doi i-au învins în finala turneului Challenger de la Murcia (Spania) pe indienii Arjun Kadhe/Jeevan Nedunchezhiyan, scor 7-5, 6-1. În urma acestui rezultat, câștigătorii vor intra în posesia unui cec în valoare de 4.250 de euro și 75 de puncte ATP.

(Dan GREAVU)

foto: facebook/Victor Cornea

Cu doar 2 victorii în primele 6 turnee la care a participat în acest an, Victor Cornea dă semne de revenire. L-a schimbat pe austriacul Philipp Oswald cu francezul de 23 de ani Theo Arribage, iar modificarea pare să îi fi priit. Săptămâna trecută, în sală la Szekesfehervar (Ungaria), pe zgură, cei doi au avansat până în semifinale, cu 2 victorii, ratând finala în fața francezilor Droguet T. / Martineau M., care au și câștigat turneul.

Săptămâna aceasta, perechea Victor Cornea/Theo Arribage s-a calificat în finala de dublu a turneului Challenger de la Murcia. După alte 2 victorii consecutive, în semifinale, s-a impus în fața echipei Luca Margaroli/Santiago Rodriguez Taverna, scor 6-4, 6-4.

În postura de favorită numărul 1 a turneului, perechea Cornea/Arribage a dispus azi de indienii Arjun Kadhe/Jeevan Nedunchezhiyan, scor 7-5, 6-1, într-o oră și 14 minute.

Murcia Open este un turneu din categoria 75 ATP Challenger Tour, dotat cu premii totale în valoare de 74.825 de euro.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*