Tâlhari prinși de polițiștii sibieni, după ce au jefuit doi taximetriști în doar 24 de ore

Poliţiştii sibieni au reuşit identificarea şi prinderea unui grup de trei persoane care au tâlhărit doi taximetrişti sibieni în decurs de 24 de ore.

Doi taximetriști din municipiul Sibiu au sesizat Poliția municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de sume de bani și telefoane mobile. În urma audierii victimelor, polițiștii au constatat că cele două tâlhării au fost comise de același grup de persoane, trei tineri care pretindeau că doresc să fie transportați din municipiul Sibiu în comuna Roșia și care, pe traseu, amenințau, imobilizau și deposedau taximetriștii de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani și telefoane mobile. Poliţiştii sibieni au început imediat cercetările pentru identificarea autorilor.

Urmăriţi cu câini

Activităţile investigativ operative specifice au fost dublate de prezenţa poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi de către cei din cadrul Centrului Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu. Au fost mărite efectivele de poliţişti aflate în teren, au fost audiaţi martori, vizionate imagini video de pe posibilul traseu al infractorilor şi au fost folosiţi câinii de urmă, astfel încât , în cursul nopții de 19 spre 20 februarie a.c., s-a reușit identificarea și prinderea celor trei presupuși autori pe raza municipiului Sibiu. Este vorba despre o tânără de 19 ani, domiciliată în comuna Orlat, care a acţionat împreună cu doi minori cu vârste de 16, respectiv 17 ani, ambii din satul Fofeldea.

Arestaţi preventiv

Faţă de cei trei s-a pus în mişcare acţiunea penală şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, ulterior primind şi mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*