Produsele lactate, la mare căutare in Piața Volantă Transilvania!

Laptele și în special produsele lactate reprezintă o importantă sursă de vitamine. Din păcate, in supermarketuri cu greu mai găsim produse din lapte care să fie cu adevărat bune.

De aceea, în cele ce urmează vă vom prezenta pe două dintre producătoarele care vin în  Piața Volantă cu  lapte si produse din lapte.

Elena Rotărescu, este originară din Sadu. Administrează această activitate împreună cu soțul dumneaei, Dumitru Rotărescu, încă de când s-au căsătorit. În Piața Transilvania vând chiar de la deschidere și mărturisesc că nu au lipsit in nicio sâmbătă, în ciuda problemelor care au apărut pe parcurs.

„De când s-a deschis Piața Transilvania nu a fost nici o sâmbătă în care să nu fie nimeni de la noi la tarabă.” Ne-a spus Elena Rotărescu.

La taraba ei puteți regăsi produse lactate din lapte de vacă și de oaie, începând cu lapte și până la urdă, telemea și caș.

Rețetele produselor de la tarabă sunt autentice și sunt moștenite din generație în generație iar bunătățile sunt fabricate chiar în curtea familiei Rotărescu.

Elena Rotărescu consideră că produsele naturale sunt mai căutate de către cumpărători datorită gustului mai bun în comparație cu gustul produselor lactate din magazine.

„Avem vânzare foarte bună aici, la Transilvania. Eu cred că oamenii care cumpără de la noi sunt foarte mulțumiți, căci dacă nu ar fi fost mulțumiți nu ne-ar mai fi căutat.” a precizat femeia.

Elena Rotărescu a mai spus că, pe lângă vândutul în Piața Transilvania, a mai încercat și la Piața Cibin, dar acum, timpul nu îi mai permite datorită jobului.

Pe viitor nu plănuiește să se extindă ci dorește să rămână la Transilvania, unde deja are clienți fideli.

Cea de-a doua doamnă este Ana Muntean, tot din Sadu. Se ocupă de această activitate de când s-a căsătorit.

Mărturisește că toate rețetele pe care le folosește pentru produsele ei sunt naturale, moștenite din generație în generație.

În piață vinde tot de când s-a căsătorit. Consideră că produsele naturale sunt la mare căutare în rândul cumpărătorilor datorită gustului incomparabil și a calității laptelui, iar din aceleași motive cumpărătorii aleg produsele dumneaei.

La taraba producătoarei, regăsiți, la fel ca la Elena Rotărescu, lapte de oaie și vacă, urdă, caș și telemea.

Nici ea nu plănuiește să se extindă pentru că, pe lângă Piața Transilvania, mai vinde și în Piața Cibin și în străinătate, mai exact in Germania și Ungaria. Este foarte mulțumită și nu dorește colaborarea cu magazinele mari.

„Noi ne încadrăm la fix cu producția pe care o facem și suntem foarte mulțumiți și de ce reușim să vindem. De aceea nu aș dori să colaborez cu un magazin mare, pentru că nu pot produce mai mult.” a mai spus producătoarea.

Daca doriți să procurați produse lactate de cea mai bună calitate, pe ambele producătoare le puteți găsi în fiecare sâmbătă, de la 8 la 12, în Piața Volantă Transilvania.

Autor: Andrei Rachieru

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*