Spații de socializare în cartierele Sibiului

La începutul sezonului rece, Primăria Sibiu a finalizat amenajarea celor trei locuri pentru picnic.

loc de gratar TiglariCele trei locuri sunt amenajate în zona străzilor Oaşa, Aleea Şelimbărului şi în cartierul Ţiglari, lângă Lacul lui Binder. Lucrările au început la jumătatea lunii septembrie. „Este un proiect nou și util pentru oraș. Aceste locuri pot reprezenta spațiul de lângă bloc unde sibienii se pot întâlni și pot petrece timpul liber. Comunitatea are nevoie de spații de întâlnire, formale sau informale. Dacă sibienii le vor aprecia, vom continua acest proiect și anul viitor”, este de părere primarul interimar Astrid Fodor.

În Vasile Aaron

Spațiile din vecinătatea străzilor Oașa și Aleea Șelimbăr au fost amenajate pe zone verzi din vecinătatea blocurilor, având o suprafață de aproximativ 1.000 de metri pătraţi. Ambele sunt situate în apropierea malului stâng al Văii Săpunului. Fiecare dintre acestea este dotat cu un grătar cu patru posturi situat în centru și amplasat pe o platformă de beton. Acesta este înconjurat de patru mese cu bănci, iar pentru păstrarea curățeniei, lângă mese, au fost instalate și coșuri de gunoi. Mesele şi băncile au fost construite pe o structură metalică, cu blaturi şi feţe de lemn.

În Ţiglari

Locul de picnic amenajat în cartierul Țiglari a fost amplasat pe malul Lacului lui Binder. Dotările sunt similare cu celelalte două, însă, aici, cele patru mese cu bănci sunt acoperite de două foișoare din lemn, construite pe o platformă de beton. Executantul a fost firma locală SC ROM CAS SRL, angajată de Primăria Sibiu în baza unui contract în valoare de 57.882,91 lei.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*