Și PSD Sibiu începe să anunțe victoriile: Jina, Arpașu de Jos, Marpod, Bazna și Vurpăr

Vasile Beschiu, candidatul PSD Sibiu pentru primăria comunei Jina a anunțat printr-o postare video pe pagina de facebook, ca a câștigat primăria.

 

Vasile Beschiu a fost primar al comunei Jina din partea PNL, însă a trecut din tabăra liberalilor în cea a social-democraților și a reușit să îl învingă pe contracandidatul de la PNL.

Și Vasu Vasile Ioan, candidatul PSD pentru primăria comunei Arpașu de Jos și-a anunțat victori pe facebook: „Vreau să vă mulțumesc tuturor celor care m-ați susținut, încurajat și ați avut încredere în mine. Prin votul dumneavoastră am obținut un scor mare prin care am câștigat împreuna, detașat, primul meu mandat pentru Primăria comunei Arpașu de Jos.

Mulțumesc echipei mele de consilieri, familiei și celor care au fost alături de mine în această campanie electorală. Având votul dumneavoastră și o echipă de încredere alături, CONTINUĂM ÎMPREUNĂ!”, a scris Vasu Vasile.

foto: Vasu Vasile facebook

Conform unor surse din interior, social-democrații sibieni și-ar mai fi adjudecat primăriile Marpod (Sebastian Dotcoș), Bazna (Alin Limbășan) și Vurpăr (Mihail Lienerth)

 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*