Scandalul falsului medic ajunge la Sibiu

Raluca Daniela Bîrsan, femeia care făcea voluntariat ca medic la spitalul din Ilfov, şi-a falsificat diploma după ce a luat de pe internet documentul unui absolvent de Jurnalism, din Sibiu, pe care ulterior l-a modificat, potrivit purtătorului de cuvânt al Universităţii „Lucian Blaga”, Teodor Boantă.

Potrivit sursei citate, absolventul de Jurnalism de la Sibiu a terminat facultatea în 2008, după care şi-a postat diploma pe blogul personal.

„Domnul şi-a ridicat personal diploma de la noi, din Sibiu, dar el are un blog, în care sunt afişate diplomele lui, faţă – verso, deci a fost foarte simplu ca cineva să intre în posesia diplomei lui. Domnul are un blog unde există diplomele lui faţă – verso. Diploma a fost descărcată de pe internet, după care photoshopată”, a explicat Boantă, citat de Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Ilfov, Dan Blendea, a declarat, ieri, că au fost demarate mai multe anchete în urma investigaţiei jurnalistice referitoare la femeia care lucrează de mai mulţi ani la secţia de Ginecologie a unităţii, pe baza unui contract de voluntar cu activitate medicală, fără aviz de la Colegiul Medicilor şi având o diplomă de absolventă a UMF „Carol Davila”, posibil falsă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*