Scandalul din IPJ Sibiu se mută la București

O comisie a IGPR va analiza, astăzi, conflictul de la Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu, dintre polițistul demis, Marian Răduinea, și inspectorul șef Tiberiu Ivancea.

Agentul șef Marian Răduinea

Bogdan Bănică, vicepreședintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România, a transmis pe o rețea de socializare un apel pentru susținerea agentului șef Marian Răduinea, dat afară din Poliție după ce și-a sancționat comandantul pentru parcare neregulamentară.

Iată postarea liderului de la sindicatul polițiștilor:

“Alături de polițistul onest și profesionist, Marian Răduinea! Dați share, să vină cât mai mulți! În data de marți, 16.10.2018, la sediul IGPR din Str. Mihai Vodă, nr. 6, sector 5, Bucureşti, România, se întrunește o comisie care va analiza conflictul dintre polițistul profesionist și onest, Marian Raduinea și șeful IPJ Sibiu, Ivancea Tiberiu, șef pe care Răduinea l-a și amendat pentru încălcarea Legii. Câți dintre voi puteți veni în data de 16.10.2018, în fața I.G.P.R., în intervalul orar 09-16.00 pentru susținerea lui Marian? Nu este un miting mascat, manifestație sindicală sau politică ci o simplă adunare pașnică a oamenilor simpli pentru a ne arăta susținerea față de polițistul onest și profesionist, Marian Raduinea. Printr-un număr cât mai ridicat de participanți pașnici vom arăta autorităților că noi, oamenii simpli, suntem solidari cu angajații profesioniști și integrii din instituțiile statului (precum polițistul Răduinea).”


Ovidiu SCUTELNICU

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*