Primarul comunei Marpod a trecut la PSD. Anunțul făcut de Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu

Bogdan Trif, președintele Organizației Județene PSD Sibiu a anunțat astăzi, pe pagina sa de facebook, că „primarul comunei Marpod, împreună cu majoritatea consilierilor locali, au părăsit PNL pentru a se alătura echipei PSD”. În ultimele săptămâni, alți doi primari au plecat de la formațiunile politice pe listele cărora au fost aleși pentru a se alătura Organizației PSD Sibiu.

foto: Bogdan Trif facebook

Sebastian Ioan Dotcoș, în vârstă de 27 de ani, este cel mai tânăr primar din județul Sibiu. Faptul că el și echipa sa foarte tânără au acceptat să vină în familia social-democrată ne onorează. Au fost primiți cu brațele deschise de membrii PSD Marpod, conduși de președintele organizației, Bogdan Bârsan.
Am ales echipa social-democrată din cauza faptului că în PNL Sibiu, dacă îndrăznești să ai o altă opinie decât președinta Consiliului Județean, Daniela Cîmpean, ești pus la zid, iar oamenii din comună sunt pedepsiți ˂˂ la pachet ˃˃ cu primarul prin faptul că Primăria nu mai primește finanțare. Același lucru se întâmplă în cazul proiectelor depuse, când întâmpini doar piedici și uși închise. În ultimii 4 ani, Marpodul a simțit o supărare reală din cauza lipsei de finanțare și a constrângerilor ce ne-au limitat aspirațiile. Această experiență a fost unul dintre motivele care m-au determinat să iau decizia de a trece la PSD, pentru că îmi doresc să aduc comunei noastre oportunitățile pe care le merită. Sunt aici să aduc o viziune proaspătă și să lucrez alături de o echipă dinamică, pregătită să contribuie la dezvoltarea și modernizarea Marpodului. Am găsit în echipa social-democrată din comuna Marpod și în organizația județeană a PSD condusă de Bogdan Trif oameni tineri, deschiși și dornici să facă lucruri pentru comunitatea noastră”, spune Sebastian Ioan Dotcoș.
În ultimele săptămâni Bogdan Trif a anunțat că și alți primari s-au alăturat organizației Sale. Astfel, la sfârșitul săptămânii trecute, Stelian Istrate, primarul comunei Turnu Roșu, ales pe listele PMP, s-a alăturat PSD Sibiu.

foto: Bogdan Trif facebook

La sfârșitul lunii februarie, primarul  comunei Micăsarsa,Timotei Păcurar și viceprimarul localității Adrian Suciu, au pleca din USR pentru a se alătura echipei PSD Sibiu. Viceprimarul Adrian Suciu a anunțat că va fi candidatul PSD la funcția de primar al comunei, la următoarele alegeri.

foto: Bogdan Trif facebook

Recent și Bogdan Trif a anunța că și președintele USR Copșa Mică, Màtèfi Rezsõ s-a alăturat echipei PSD Sibiu.

foto: Bogdan Trif facebook

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*