Polițistul local din Cisnădie lovit în plin de un șofer a fost operat de urgență azi-noapte. Care este starea lui

Polițistul Local din Cisnădie lovit aseară în plin de un șofer este în stare gravă. A fost perat de urgență azi-noapte, dar medicii spun că are numeroase traumatisme. Este internat la ATI, intubat.

Foto: Arhivă

Medicii spun că bărbatul a fost operat azi-nopate de urgență, însă are numeroase traumatisme și a rămas internat la Anestezie și Terapie Intensivă (ATI) intubat, în stare gravă

„La Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu a fost adus un bărbat în vârstă de 38 de ani, cu numeroase traumatisme, printre care traumatism cranio-cerebral major, fracturi costale și craniene, hematom subdural și hemotorax. Pacientul a fost internat pe secția Neurochirurgie, a fost operat de urgență, iar la momentul acesta se află la Anestezie și Terapie Intensivă, intubat, în stare gravă”, a explicat Cristina Bălău, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

Aseară, victima, angajată în cadrul Poliției Locale Cisnădie a fost lovită în plin de un șofer. Polițistul dirija traficul pe DJ 106C, în zona Stației de Pompare Apă Cisnădie, zonă cu risc de inundație. Din primele cercetări s-a stabilit, că șoferul vinovat, un cetățean străin în vârstă de 55 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit agentul de poliție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*