UPDATE Polițist local accidentat GRAV în timpul serviciului. Care este starea victimei

UPDATE: Pe DJ 106C, în zona accidentului, traficul s-a reluat alternativ, semaforizat.

Un agent din cadrul Poliției Locale Cisnădie a fost lovit în plin de un șofer care  pierdut controlul. Polițistul dirija traficul pe DJ 106C, în zona Stației de Pompare Apă Cisnădie, zonă cu risc de inundație.

foto: ISU Sibiu

Polițiștii rutieri intervin la un accident produs pe DJ 106C, în zona Stației de Pompare Apă Cisnădie.

„Din primele cercetări efectuate a rezultat că, în timp ce conducea un autoturism dinspre Cisnădie spre Sibiu, un bărbat în vârstă 55 de ani, cetățean străin, din cauze care urmează a se stabili, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit un agent de poliție din cadrul Poliției Locale Cisnădie care dirija traficul într-o zonă cu risc de inundație pe carosabil, zonă totodată balizată și semnalizată corespunzător. Autoturismul s-a oprit în afara părții carosabile, pe partea stângă a sensului de mers”, explică Elena Welter, din cadrul IPJ Sibiu.

La locul accidentului a ajuns de urgență un echipaj SMURD cu medic, o autospecială de descarcerare, una de stingere și un echipaj al Ambulanței. „Echipajele medicale au acordat primul ajutor unui bărbat în vârstă de 37 de ani, inconștient. Bărbatul a fost intubat și transportat de urgență la UPU Sibiu”, spune Slt. Andreea Ștefan, purtător de cuvânt în cadrul ISU Sibiu.

Bărbatul accidentat făcea parte din echipajul de poliție locală care acorda sprijin pentru dirijarea traficului polițiștilor rutieri din cadrul Poliției Orașului Cisnădie.

Momentan, traficul este blocat total.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*