Polițistul local din Cisnădie accidentat de un șofer în urmă cu două săptămâni a murit noaptea trecută la spital

Polițiștul local din Cisnădie care în urmă cu două săptămâni a fost lovit în plin de un șofer neatent, în timp ce dirija traficul, a murit noaptea trecută la spital.

Foto: ISU Sibiu

„Din păcate, bărbatul de 38 de ani, adus la Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în urma unui accident produs în data de 13 februarie, în Cisnădie, a decedat în cursul nopții de 26 spre 27 februarie. Pacientul a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul”, a explicat Cristina Bălău, purtător de cuvânt în cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu.

În seara zilei de 13 februarie, victima, angajată în cadrul Poliției Locale Cisnădie a fost lovită în plin de un șofer. Polițistul dirija traficul pe DJ 106C, în zona Stației de Pompare Apă Cisnădie, zonă cu risc de inundație. Din primele cercetări s-a stabilit, că șoferul vinovat, un cetățean străin în vârstă de 55 de ani, a pierdut controlul direcției de deplasare, a virat brusc stânga și a lovit agentul de poliție.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*