Operațiunea JUPITER: Descinderi la Sibiu, într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul I.P.J. Sibiu desfășoară 5 percheziții pe raza județelor Sibiu (3) și Cluj (1) și în municipiul București (1), într-o cauză penală care vizează săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

foto. captură video

Astăzi, polițiștii, sub supravegherea procurorilor de caz, efectuează peste 140 de percheziții domiciliare, în cadrul unor acțiuni operative, pentru tragerea la răspundere a persoanelor implicate în comiterea de fapte penale și protejarea comunității de activitățile ilegale.

”Activitățile sunt efectuate în cadrul unor dosare penale în care se fac cercetări pentru săvârșirea infracțiunilor de evaziune fiscală, înșelăciune, contrafacere, executare de activități miniere fără permis sau licență, fals, obținere ilegală de fonduri, delapidare, fals, infracțiuni prevăzute de Codul fiscal, furt calificat, fals informatic, distrugere și în domeniul silvic.

Acțiunile urmăresc documentarea activității infracționale a persoanelor cercetate, recuperarea prejudiciilor și indisponibilizarea bunurilor obținute din săvârșirea de infracțiuni sau deținute ilegal.

Persoanele depistate vor fi conduse la audieri, în vederea luării măsurilor legale în fiecare cauză”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Activitățile de astăzi se desfășoară în contextul măsurilor luate la nivelul Poliției Române, pentru combaterea infracționalității de orice fel.

Pe parcursul zilei, în funcție de evoluția anchetei în fiecare caz, Poliția Română va oferi informațiile ce pot fi făcute publice.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*