La 14 ani, a fugit de acasă cu mașina tatălui său! ACTUALIZARE

ACTUALIZARE: Copilul dispărut s-a întors singur acasă, în seara de joi, 15 iunie. Urmează ca polițiștii să stea de vorbă cu familia acestuia, pentru a stabili toate circumstanțele dispariției.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale Sibiu caută un băiat de 14 ani care a plecat fără știrea părinților de la domiciliul său din municipiul Sibiu.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea minorului sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

„La data de 15 iunie 2017, în jurul orei 05,30, un sibian a sesizat Inspectoratul de Poliție al județului Sibiu despre faptul că fiul său minor, Fălămaș Valentin-Nicolae, în vârstă de 14 ani, a plecat de la domiciliu în noaptea de 14/15 iunie 2017, într-o direcţie necunoscută. Este posibil ca minorul să fi plecat de la domiciliu cu autoturismul familiei, marca Matiz, de culoare gri metalizat, cu numărul de înmatriculare  SB 06 EMR”, informează biroul de presă al IPJ Sibiu.

Potrivit agentului șef adjunct Elena Welter, de la Poliția județeană, copilul învățase să conducă în urma participării la cursuri de karting.

Semnalmente: înălțime-1,68 m.; greutate-50 kg.; păr şaten, fir drept, tuns scurt; ochi căprui; fată ovală, ten alb, constituție slabă.

Semne particulare: nu are.

La data plecării, minorul purta un tricou de culoare portocalie; chilot tetra, de culoare albă, șlapi din plastic de culoare neagră cu roşu.

Cetăţenii care pot oferi informaţii despre această persoană sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul de urgenţă 112. La nivel european, informațiile referitoare la minorii dispăruți pot fi transmise și pe numărul unic 116000.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*