ITM Sibiu: anchetă în cazul polițistului local din Cisnădie accidentat în timpul serviciului

Cazul polițistului local din Cisnădie care a fost lovit in plin de un șofer neatent în timp ce dirija traficul într-o zonă cu risc de inundații a ajuns la ITM Sibiu. Bărbatul s-a stins din viață în această săptămână, în spital.

foto: Arhivă

 

„Inspectoratul Teritorial de Muncă Sibiu va efectua cercetarea evenimentului produs în data de 13.02.2024 în care a fost implicat un polițist local, fost salariat al Poliției Locale Cisnădie, a cărui deces a survenit în data de 27.02.2024.

Cercetarea evenimentului se face în conformitate cu prevederile Legii nr. 319/2006 și ale H.G. nr. 1425/2006”, a transmis Inspector șef I.T.M. Sibiu, Stănilă Alexandru Marius.

Bărbatul a murit în această săptămână în spital, după două săptămâni în care a fost internat în stare gravă pe secția ATI. Potrivit medicilor,  a prezentat o agravare a stării generale care deja era critică, în urma acesteia au survenit două stopuri cardiace care au răspuns la manevrele de resuscitare, însă la al treilea stop cardiac nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare, pronunțându-se decesul.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*