Încă o sibiancă la campioana Volei Alba Blaj! Daria-Maria Ocenic face pasul la doar 14 ani

Campioana României Volei Alba Blaj a anunțat azi transferul unei noi jucătoare formată la școala sibiană. La doar 14 ani, Daria-Maria Ocenic face pasul spre marea performanță, remarcată fiind pentru prestațiile sale în cadrul ACS Champions Sibiu. „Daria-Maria Ocenic, care evoluează pe poziția centru, s-a născut la Sibiu și a început voleiul la clubul ACS Champions Sibiu, club căruia îi mulțumim pentru formarea tinerei voleibaliste și pentru facilitarea transferului ei la campioana României!“, a transmis Volei Alba Blaj.

foto: facebook/ACS Champions Sibiu

Jucătoarea sibiană are 1,82 m și este una dintre cele mai mari speranțe ale voleiului din România. Se va pregăti cu echipa de senioare și va juca și pentru noua echipă de cadete a noului său club. „Îi dorim Dariei Ocenic să calce rapid pe urmele concitadinei sale Iarina Axinte, titulară în naționala României, iar alături de Volei Alba Blaj să se dezvolte pe plan profesional, să ajungă o voleibalistă de top și să obțină cât mai multe succese în tricoul echipei noastre!“, a transmis Alba Blaj.

Fetele de argint! ACS Champions Sibiu e vicecampioana României la volei pe nisip

În această vară, Daria Ocenic a făcut pereche cu Cătălina Vasilescu pentru a deveni vicecampioana României la volei pe nisip. Turneul Final al Campionatului Naţional – categoria speranţe (13-14 ani) s-a desfășurat la Arad, în perioada 7-9 iulie, fiind organizat de către Federaţia Română de Volei. Aflate la prima competiție de acest gen, sibiencele de la ACS Champions au avut un parcurs formidabil.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*