Iarina AXINTE devine Ambasadorul Sibiului! Va da lovitura de începere la FC Hermannstadt – Rapid

Victorioasă aseară în Supercupa României, sibianca Iarina Axinte a fost inclusă de FC Hermannstadt printre ambasadorii Sibiului, în cadrul campaniei demarate la începutul acestui sezon. Tânăra voleibalistă va da lovitura de începere la partida din această seară dintre FC Hermannstadt și Rapid, programată pe Stadionul Municipal, de la ora 18.

foto: facebook/Volei Alba Blaj

„A fost declarată cel mai bun coordonator de joc în sezonul trecut de Federația Română de Volei, după ce a câștigat titlul național, Cupa și Supercupa României cu  CSM Volei Alba Blaj. Este sibianca noastră, voleibalista care ne-a făcut mândri la Campionatul European, unde Echipa Națională a României s-a oprit în optimile de finală. Tânăra de 18 ani a fost declarată revelația turneului datorită performanțelor sale din teren. Iarina Axinte intră în galeria specială a Ambasadorilor Sibiului! Sportiva va da mâine seară lovitura de începere, în mod simbolic, la FCH vs Rapid“, a anunțat FC Hermannstadt.

Peste 100 de sibieni la inaugurarea „Alba Blaj” Arena!

Cu Iarina Axinte pe teren, campioana Volei Alba Blaj a câștigat aseară Supercupa României, 3-1 (25-21, 20-25, 25-22, 25-22) cu CSM Lugoj, deținătoarea Cupei României. Partida a avut loc la Blaj, în fața a peste 2000 de spectatori, între care și un grup numeros de iubitori ai voleiului sibian, în frunte cu antrenori, tineri jucători și jucătoare din orașul de pe malul Cibinului. Cu acest prilej a fost inaugurată „Alba Blaj“ Arena, cea mai nouă sală polivalentă din România, după o investiție de 12 milioane de euro. 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*