Peste 100 de sibieni la inaugurarea „Alba Blaj” Arena!

Toată suflarea voleiului românesc e conectată la această oră la cuplajul de la Blaj, unde au loc meciurile din Supercupa României. După disputa la masculin, câștigată de campioana CSM ARCADA GALAȚI în fața câștigătoarei Cupei României SCM U CRAIOVA, scor 3-0 (25-19, 25-23, 25-17), la această oră are loc partida dintre campioana Volei Alba Blaj și câștigătoarea Cupei României, CSM Lugoj.

foto: Federația Română de volei

Este cel mai important eveniment al voleiului românesc, după performanțele naționalelor la Campionatul European. O adevărată sărbătoare, în condițiile în care la Blaj a fost inaugurată cu acest prilej o Sală Polivalentă nou nouță, cu o capacitate de 2.000 de locuri.

La Volei Alba Blaj activează și 2 sibience, pe lângă coordonatoarea Iarina Axinte, care a fost entuziasmantă la Europene, din această toamnă o are în lot și pe Daria Ocenic. Datorită relațiilor excelente între lumea voleiului din Sibiu și cea din Blaj, mai ales că Sala Transilvania a găzduit o perioadă meciurile campioanei, la gala de azi participă un grup numeros de sibieni. Peste 100 de iubitori ai voleiului, antrenori, jucători și jucătoare la cluburile din Sibiu, alături de părinți, sunt alături de Volei Alba Blaj în meciul cu CSM Lugoj.

Sibienii au pornit spre Blaj la prânz, cu zeci de mașini, după cele 2 partide de gală urmând și un concert Voltaj. „Noi suntem 100… al 7-lea jucător… noi suntem 100… 7 suntem noi! Ne deplasăm în număr mare la Blaj, 100 de sportivi, antrenori şi suporteri, pentru Supercupa României la volei masculin şi feminin.(…) Suntem alături de CSM Volei Alba Blaj şi de sibiencele noastre Daria Ocenic şi Iarina Axinte la debutul în noul an competiţional!“, a transmis ACS Champions Sibiu, ieri, pe pagina de socializare.

Meciul de la această oră poate fi urmărit pe TVR3.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*