Hai, Iarina Axinte! România întâlnește Franța, azi, în optimile EURO 2023!

Sibianca Iarina Axinte, mezina naționalei României de volei feminin, e așteptată să facă un nou meci mare, azi, la EURO 2023. Cu evoluții excelente în grupa B a Campionatul European, a contribuit la performanța „tricolorelor“, care s-au calificat în optimi, de pe locul 3,  după Italia și Bulgaria. Azi, România se duelează cu Franța pentru calificarea în sferturi, într-o partidă programată, de la ora 19, în Palazzo Wanny din Florența.

Foto: CEV EuroVolley 2023

Iarina MAGNIFICA! România a învins Bosnia, cu sibianca Iarina Axinte dezlănțuită la serviciu

„Locul 3 în grupa B, cu două victorii și trei înfrângeri, fetele noastre vor înfrunta naționala Hexagonului, poziția secundă în grupa D, după patru victorii și o singură înfrângere.

Locul 7 în Europa, Franța pornește drept favorită în fața numărului 17 continental, dar româncele cred în șansa lor. Speră să facă meciul anului și să se califice în sferturile de finală. Ar fi o performanță uluitoare pentru cea mai tânără națională de la Euro 2023.

Le ținem pumnii fetelor noastre și le urăm mult succes. Pentru că meciul nu va fi televizat în România, cei care vor să urmărească disputa pot să o facă pe Eurovolley TV, dar contra cost. HAI ROMÂNIA!“, a transmis Federația Română de Volei.

Interviu cu Adin Cojocaru, președintele FR Volei, despre partida din optimile Euro 2023 și despre parcursul României la turneul final din Italia

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*