Fani înfocați. Peste 2000 de kilometri, pentru a-l susține pe „sibianul“ Marc Loving în derbiul Ardealului

Dragostea pentru baschet și pentru jucătorii preferați nu are bariere. Doi fani înfocați ai jucătorului CSU Sibiu Marc Loving au străbătut peste 2000 de kilometri pentru a-l vedea jucând pe americanul nostru, ieri, în derbiul Ardealului, arată baschet.ro.

foto: facebook/CSU Sibiu

Așa cum a obișnuit, galeria sibienilor a fost prezentă pe malul Someșului pentru a-și susține favoriții și, la meciul cu U-BT, aceasta a avut doi noi membri. Este vorba de Michael și Emily Finnikin, un cuplu din Leicester, care a făcut deplasarea pentru a-l vedea pe Marc Loving.“, transmite baschet.ro

Marc Loving (foto: facebook/CSU Sibiu)

Americanul de la CSU a absolvit Ohio State, și și-a început cariera de jucător profesionist la Leicester Riders, în 2021. După 2 sezoane în care a cucerit trei trofee cu echipa din Marea Britanie, în vara anului trecut, americanul a plecat la Hapoel Gilboa Galil (Israel), însă planurile sale de a face performanță acolo au fost date peste cap de izbucnirea războiului. Așa a ajuns la Sibiu.

Michael, bucătar, și Emily, studentă, au început să meargă împreună la meciurile lui Riders în același sezon în care a ajuns și Marc Loving la formația britanică și s-au îndrăgostit de baschet. Și-au făcut abonamente și de-atunci sunt nelipsiți de la jocurile echipei lor favorite. Loving a devenit baschetbalistul lor preferat, admirând modul în care acesta joacă și felul cum se comportă pe teren:

«I-am apreciat stilul, în primul rând. E foarte bun din afara semicercului și e foarte calm. Nu pare să fie afectat de nimic. Uneori, unii jucători încep să comenteze, dar el nu face asta niciodată», ne-au explicat cei doi tineri.

Chiar dacă Loving a plecat de la Leicester Riders, Michael și Emily au continuat să îl urmărească pe sportivul de 29 de ani și s-au uitat pe FRB TV la fiecare joc al lui CSU Sibiu. De asemenea, au decis să își ia concediu și să vină în România pentru a-l vedea pe Loving jucând.“, a notat baschet.ro

Meci strâns în derbiul Ardealului. U-BT Cluj-Napoca – CSU Sibiu 80-74 (45-42)

CSU Sibiu a cedat aseară în fața campioanei U-BT Cluj Napoca, după un meci echilibrat, în Sala Horia Demian, în meciul 3 din faza secundă a Ligii Naționale de baschet masculin.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*