EXCLUSIV Kiki Teodorescu, înainte de lRONMAN Italy: „Tricoul meu de concurs este plin de înscrisuri cu Sibiu“

În timp ce majoritatea dintre noi, sibienii, ne vedem de rutina de final de săptămână, cu întâlniri cu prietenii, ieșiri în natură, cumpărături, etc…, o sibiancă ne reprezintă în Italia la unul dintre cele mai grele concursuri de triatlon din lume: Ironman 140.6 Reggio Emilia (Italia)! O întrecere dură, în care concurenții au de parcurs înot un traseu de 3,8 km în Marea Adriatică, apoi 180 kilometri cu bicicleta, iar la final 42,2 de kilometri în alergare, pe un circuit amenajat în localitatea Cervia, pe coasta adriatică a Emiliei-Romagna. Vor fi cca 15-17 ore de efort continuu, sportivii fiind considerați adevărați eroi!

(Dan GREAVU)

foto: IronWoman

Sibiul va fi reprezentat de Lăcrămioara (Kiki) Teodorescu, prima sportivă din orașul de pe malul Cibinului care participă la o competiție de o asemenea intensitate! Kiki și-a făcut „încălzirea“ în Danemarca, la Elsinore, când a participat la o întrecere de Half Ironman.

Inimile bat mai tare! Kiki Teodorescu e gata de marea cursă IRONMAN Italy!

De această dată, va fi o încercare și mai grea, pe care sibianca e hotărâtă să o depășească, atât pentru a-și demonstra capacitatea de a depăși limitele, dar și pentru cei care au încredere în ea: familie, prieteni, colegi de la Clubul Sportiv Comunitar Sibiu, dar în special copiii care așteaptă o nouă șansă la viață. Kiki e parte din campania „Inimi sănătoase pentru copii“, proiectul de suflet al Fundației Polisano dedicat copiilor cu malformaţie cardiacă. Va alerga și pentru acești copii minunați, care își pun speranțele în ea, sibianca reușind să strângă până acum ceva mai bine de jumătate din suma de 15.000 de lei propusă.   

DONAȚII AICI –> Sunt Sportiv Galantom pentru o cauză dragă mie

foto: IronWoman

Kiki Teodorescu se află deja în Italia, urmând ca mâine să ia startul în „cursa vieții“. Mesagerul de Sibiu a încercat să afle cum se simte, cu ce gânduri pornește la drum și cine o însoțește în această uriașă încercare:

Mesagerul de Sibiu: E încercarea vieții? Te simți pregătită?

Kiki TEODORESCU: Chiar nu vreau să întreb viața câte încercări are pentru mine! O las să mă surprindă. Atletic vorbind, este o provocare maximă să fiu alături de sportivii extraordinari din circuitul IRONMAN, sprijinită și încurajată de prietenii mei din Clubul Sportiv Comunitar Sibiu.

Mesagerul de Sibiu: Emoții înaintea cursei?

Kiki TEODORESCU: Toate sunt emoții de bucurie și recunoștință, fie că văd o bicicletă nemaivăzută sau sportivi care se întrec cu ei înșiși și cu impasibilul timp, fiecare cu povestea lui. Sunt convinsă că fiecare triatlet are o poveste care merită spusă vieții viitoare, cum să nu ai emoții lângă asemenea oameni?

Mesagerul de Sibiu: Cine te sprijină în această încercare? Persoane, sponsori…

Kiki TEODORESCU : Tricoul meu de concurs este plin de înscrisuri cu Sibiu. În sinea mea, știu că reprezint Sibiul cunoscuților și necunoscuților. Însă când am plecat la drum, ideea de IronWoman a fost însuflețită de Adina Ștrejan – Vintilă, Cătălina Costache și Smaranda Bălan. Astfel, Super Mama, Fundația Polisano, Ballan Sportswear și Sibiu 100% mi-au fost un sprijin moral și logistic generos, pe care îl primesc cu mulțumire și recunoștință. Ce nu se vede pe tricoul meu sunt diminețile din Binder și Zoo, turele de Agnita, Ocna, Sebeș și Sighișoara, alături de ostenitorii din Clubul Sportiv Comunitar Sibiu. Cu fiecare braț, pedală și pas, mă gândesc la ei. De raportat, raportez zilnic către Daniel Troancă, el știe cel mai bine calea umilă spre a fi om, filantrop și sportiv.

foto: IronWoman

foto: IronWoman

Mesagerul de Sibiu: Alergi cu gândul la copii, pentru un scop nobil. Cum stăm că strângerea de fonduri pentru „Inimi sănătoase pentru copii“?

Kiki TEODORESCU: Asta cursă, strângerea de fonduri! Am trecut de jumătatea țintei de 15.000 RON. Am mai multe like-uri decât lei, dar sunt optimistă. Dacă pot concura la IronMan, sigur pot strânge ce poate fi strâns.  Ce nu am răspuns la întrebarea de mai sus, donatorii îmi sunt echipa de moral.

Mesagerul de Sibiu: Cine te așteaptă la sosire?

Kiki TEODORESCU: Două inimi mari, Alex și Adi, la linia de finish.

Blondul Gândăcel, Kiara Cherry Blossom și Viperușca, la sosirea acasă.

Părinții mei cei îngrijorați.

Prietenii din Clubul Sportiv Comunitar la Buddy Bar Sibiu.

Femeile puternice ale Sibiului la un cheese cake.

Antrenorul la alte antrenamente.

Inimile sănătoase ale copiilor sunt însă cele mai nerăbdătoare.

foto: IronWoman

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*