Domni eleganți au defilat astăzi pe motociclete clasice prin Sibiu. The Distinguished Gentlemen’s Ride, a fost în premieră în orașul de pe malurile Cibinului

Prima ediție evenimentului caritabil Mondial „The Distinguished Gentlemen’s Ride Sibiu” (DGR) a avut loc astăzi la Sibiu. Ambasadorul evenimentului a fost Andy Fazekas.

foto: Cotizo Draia

Zeci de domni eleganți care au defilat pe motocilete vechi, unele dintre ele de colecție, i-au lăsat cu gura căscată pe sibienii și turiștii care s-au aflat astăzi în centrul istoric al Sibiului.

Domnii, mulți dintre ei însoțiți de distinse doamne, au participat la prima ediție a evenimentului „The Distinguished Gentlemen’s Ride Sibiu”, care s-a desfășurat astăzi în premieră în orașul nostru.

foto: Cotizo Draia

„The Distinguished Gentlemen’s Ride Sibiu” este o paradă de  motociclete clasice și custom, unde riderii sunt îmbrăcați în ținută de gală. Scopul acestui eveniment, care are loc simultan în întreaga lume, este acela de a atrage atenția asupra unor maladii care afectează bărbații, cum ar fi cancerul de prostată, testicular dar si Alzheimer.  Motivația este aceea de a ajuta la prevenția acestor boli, precum și strângerea de fonduri pentru cercetarea în domeniu.

foto: Cotizo Draia

„The Distinguished Gentlemen’s Ride” (DGR) a luat naștere în anul 2012 în Sidney Australia, fiind organizat de Mark Hawwa. DGR a strâns până acum peste 47,76 mil. dolari fiind organizat în 105 țări.

Sursa de inspirație pentru DGR a fost o fotografie a personajului Don Draper din serialul „Mad Man”, purtând un costum elegant pe o  motocicletā clasică.

Această prezentare necesită JavaScript.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*