Consult oftalmologic gratuit, la sediul PSD Sibiu, pentru toți sibienii (CP)

În pofida contestațiilor aberante și lipsite de fundament legal ale USR, PSD organizează, din nou, în cursul lunii mai, sesiuni gratuite de screening oftalmologic realizat de un medic primar și personal medical de specialitate.

FOTO: Organizația Județeană PSD Sibiu

Organizația Județeană PSD Sibiu: „Invităm sibienii la sediul PSD, din strada Samuel von Brukenthal nr. 2-4, în fiecare zi, de luni până vineri, între orele 9:00 și 13:00, pentru a se înscrie și a fi programați. Și pentru această acțiune, avem, bineînțeles, avizul instituțiilor statului, în conformitate cu legea.

USR Sibiu, partid de reclamagii care nu știu să facă nimic altceva – și au demonstrat-o când au fost la guvernare furând contribuabilul român și nerealizând niciun proiect care să vină în sprijinul oamenilor – a încercat să blocheze acțiunea PSD Sibiu. În urma inițiativei noastre de a asigura screening oftalmologic gratuit pentru sibieni, în loc să ne urmeze exemplul și să vină și ei în sprijinul oamenilor, useriștii au făcut ce știu ei mai bine: acuzații nefondate și sesizări la instituțiile statului, pentru a ne bloca acțiunea. USR este doar un partid de reclamagii, iar sibienii și toți românii și-au dat seama că sunt doar niște scandalagii și oameni care au prejudiciat statul român cu miliarde de euro și au încercat să vaccineze românii cu forța, în pandemie”.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*