Conducerea IGPR a trimis corpul de control la Sibiu! Răduinea a sesizat și procurorii anticorupție

Inspectoratul General al Poliției Române a amânat pentru mâine discutarea cazului de la Sibiu, ca urmare a conflictului iscat între agentul Marian Răduinea și inspectorul șef Tiberiu Ivancea.

Amintim că polițistul Răduinea a sancționat contravențional de șeful Poliției sibiene, după ce acesta din urmă a parcat ilegal autoturismul propriu, în fața sediului IPJ Sibiu.

Mașina șefului IPJ Sibiu, Tiberiu Ivancea, parcată ilegal în fața sediului

Ulterior, pentru un motiv oarecare, agentul Răduinea a fost destituit din Poliție. Sindicatul național al polițiștilor a anunțat că își va mobiliza membrii la IGPR, pentru a susține cauza lui Răduinea, iar agentul destituit a sesizat Direcția Națională Anticorupție, reclamând abuzurile de la Sibiu.

Până atunci, este cert că la IPJ Sibiu a descins Corpul de Control al IGPR, care are drept sarcină să verifice toate aspectele semnalate în acest caz, deși reprezentanții Poliției sibiene nu au dorit să ofere amănunte reporterilor Mesagerului de Sibiu pe acest subiect, motivând că este o problemă personală a comisarului șef Tiberiu Ivancea, care nu privește instituția condusă de acesta.


Ovidiu SCUTELNICU

One Comment

  1. Daca acest domn politist Raduinea are dreptate atunci eu cred ca cel care trebuie urgent demis din functie este Inspectorul Sef Tiberiu Ivancea.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*