Cioloș la Sibiu: Ne asumăm guvernarea de mâine, dacă e nevoie

Preşedintele PLUS, fostul premier Dacian Cioloş, a declarat că Alianţa USR PLUS este gata să conducă ţara „de mâine dacă e nevoie”.

„Noi suntem gata – Alianţa USR PLUS – să ne asumăm guvernarea de mâine, dacă e nevoie. Şi vreau să fie foarte clar lucrul acesta. Ne asumăm să conducem această ţară de mâine dacă e nevoie, dar pentru asta avem nevoie de dumneavoastră de toţi şi trebuie să vă aducem pe dumneavoastră pe toţi la urne ca să spuneţi ţării acesteia în ce direcţie să o ia. De asta am spus că avem nevoie în primul rând de alegeri anticipate”, a spus Dacian Cioloş, de pe scenă, la mitingul de lansare a candidaturii la prezidenţiale a lui Dan Barna.

Dacian Cioloş l-a susţinut astăzi, la Sibiu, pe candidatul Alianţei USR PLUS la alegerile prezidenţiale, deputatul Dan Barna, la lansarea programului şi a candidaturii. Dacian Cioloş şi Dan Barna au participat seara şi la un miting, la care au fost prezenţi aproximativ 1.000 de oameni, în Piaţa Mică.

Cioloş consideră că după căderea Guvernului Dăncilă, în câteva luni, se pot organiza alegeri anticipate.

„Suntem într-un moment cheie în aceste zile, când Guvernul PSD, care epuizează România literalmente de trei ani de zile, a căzut. (…) Noi suntem convinşi că punem capăt acestei agonii, foarte repede, în câteva luni de zile putem avea alegeri anticipate, iar proiectul pe care noi îl prezentăm astăzi şi pe care o să îl susţinem în zilele următoare, cu candidatul nostru la preşedinţie, Dan Barna, cu programul de guvernare, acest proiect să poată să fie pus în aplicare, pentru că doar în acest fel putem să reconstruim România”, a afirmat acesta, la Sibiu, într-o conferinţă de presă susținută în această după-amiază.

„Am venit cu un candidat pentru alegerile prezidenţiale care va câştiga aceste alegeri”, a declarat Dacian Cioloş. Potrivit fostului premier al României, acum „societatea e pregătită de o schimbare majoră şi profundă.”

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*