Christian MARCU, dublă victorie la CHILDREN TROPHY Șuior!

Sibianul Christian MARCU a  dominat categoric probele de slalom (U14) la concursul internațional CHILDREN TROPHY ȘUIOR la schi alpin, desfășurat în perioada 9-10 martie, sub egida FRSB și FIS. După titlul de vicecampion național la slalom cucerit la mijlocul săptămânii trecute, tânărul de 12 ani și-a trecut în cont medalii de aur în ambele zile ale competiției, reușind să-și ia astfel revanșa în fața celui care l-a depășit la Naționale. Mai mult, în cea de-a doua zi, a făcut o cursă extraordinară, stabilind timpul manșei atât la U14, cât și la U16!

(Dan GREAVU)

foto: facebook/Carpați Sinaia

Christian MARCU a cucerit inimile și podiumul la concursul internațional CHILDREN TROPHY ȘUIOR, derulat în zilele de 9 și 10 martie sub egida FRSB și FIS, câștigând nu una, ci două medalii de aur la probele de slalom, categoria juniorilor U14!“, a anunțat și  reprezentanții Clubului Sportiv Carpați Sinaia, unde este legitimat sibianul.

Sibianul Christian Marcu (12 ani), VICECAMPION național la slalom U14!

Potrivit clubului din Sinaia, Christian este un adevărat exemplu de dedicație și talent pentru toți cei din jurul său. „Nu doar a demonstrat talentul său uluitor, dar a și reușit să transmită emoție și pasiune în fiecare mișcare. Bravo, Christian, pentru această dublă victorie extraordinară! Felicitări pentru această reușită! Ai demonstrat că nu există limită pentru ce poți realiza atunci când îți urmezi visurile cu pasiune și determinare“, a notat Clubul Sportiv Carpati Sinaia.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*