ACS Champions Sibiu: „E oficial, am bătut palma cu Alba Blaj!“

ACS Champions Sibiu anunță oficializarea transferului tinerei voleibaliste Daria Ocenic la campioana Volei Alba Blaj. „Dariei şi familiei ei îi mulţumim pentru toate clipele şi amintirile minunate pe care le-am trăit împreună, toate greutăţile peste care am trecut împreună, momentele de cumpănă, dar şi succesele şi împlinirile pe care le-am avut ca echipă“, a transmis ACS Champions Sibiu.

foto: facebook/ACS Champions Sibiu

Încă o sibiancă la campioana Volei Alba Blaj! Daria-Maria Ocenic face pasul la doar 14 ani

E oficial, am bătut palma cu Alba Blaj!

Unul din cele mai bune „produse” ale clubului ACS Champions Sibiu, Ocenic Daria, s-a transferat la cea mai bună echipă de volei feminin din România, CSM Volei Alba Blaj.

Căpitanul echipelor noastre de U15 şi U17 va face parte din lotul campioanei României şi va face echipă cu o altă stea a voleiului românesc, sibianca Axinte Iarina. Sperăm ca mezina campioanei să se ridice la nivelul aşteptărilor şi să prindă cât mai multă experienţă şi să debuteze la nivelul senioarelor.

Dariei şi familiei ei îi mulţumim pentru toate clipele şi amintirile minunate pe care le-am trăit împreună, toate greutăţile peste care am trecut împreună, momentele de cumpănă dar şi succesele şi împlinirile pe care le-am avut ca echipă.

Îi urăm mult succes în drumul ei spre voleiul mare şi o asigurăm că vom fi mereu acolo lângă ea în tribune sau în spatele televizoarelor!“, a transmis ACS Champions Sibiu.

foto: facebook/ACS Champions Sibiu

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*