Zonă cu risc de alunecări de teren, împădurită la Ludoș

Romsilva – Directia Silvica Sibiu, SOMA Salubrizare – Zona Sibiu, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu și Primăria Ludoș și-au unit forțele pentru a împăduri un teren din Ludoș cu risc de alunecări de teren.

Foto: ADI ECO Sibiu
”O vorbă din bătrâni spune că în viața trebuie să plantezi un pom, să sapi o fântână și să construiești o casă, așadar o echipă mare formată din Romsilva – Directia Silvica Sibiu, SOMA Salubrizare – Zona Sibiu, Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Eco Sibiu și Primăria Ludoș i-a petrecut ziua de azi la o plantare de puieți de salcâm, pe un teren din satul Gusu, comuna Ludoș”.
Intenția participanților a fost de a stopa alunecările de teren din zonă și de a aduce un plus de frumusețe zonei respective
Acțiunea a început dis-de -dimineață, iar echipele formate s-au luat la întrecere cine plantează mai repede și mai bine.
În speranța că vor mai fi astfel de acțiuni, în echipă extinsă, vă mulțumim tuturor celor implicați și vă invităm să mai trecem prin zonă să vedem cum cresc pomișorii plantați de noi.
Misiune îndeplinită.
Unde-s mulți puterea crește și planeta întinereste”, transmit reprezentanții ADI ECO Sibiu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*