Zodiile cele mai predispuse la îmbogățire

Banii țin de o energie fabuloasă, iar unele persoane par că știu exact formula magică pentru a accesa această energie dorită de toți.

FOTO: arhivă

Prosperitatea financiară ține de foarte multe aspecte. Aici ne referim strict la aspectul astrologic, căci, ce să vezi, și acesta este unul important. Astrele îți pot influența semnificativ parcursul financiar. Zodiile cel mai bine aspectate în sectorul financiar, confrm Adevărul.

Taurul

Este o zodie de pământ din cale afară de ambițioasă, care nu poate trăi altfel decât cu prosperitate financiară. Parcursul lor este cumva scris în stele, iar nativii acestui semn sunt ghidați în viață de stele norocoase, care le influențează situația financiară. Unui Taur îi place abundența, din toate punctele de vedere. Îi place să aibă, să dețină, să dispună. Bani, povești de amor, afaceri, joburi. Căci nativul va ști ce să aleagă pentru sine, pentru a-și face viața mai ușoară. Nu e egoist, va da și la alții, dar numai ce se va fi pus el însuși bine la adăpost.

Săgetătorul

Zicala ”prosperitatea va atrage prosperitate” pare scrisă pentru acești nativi. Guvernat de Jupiter, planeta marelui benefic, Săgetătorul are o viziune super lejeră asupra vieții, o nonșalanță uluitoare, care-i aduce bani. În timp ce alții se zbat, el atrage finanțele ca un magnet. Nu se teme de riscuri, nu-și face gânduri negre, iar mentalitatea pozitivă, de învingător, este la ea acasă în semnul Săgetătorului. Face el cumva și le leagă de minune, explică astroloaga Charlotte Kirsten, pe site-ul său de astrologie.

Un Săgetător nu se va teme să fie deschizător de drumuri, nu se va lăsa până nu va obține beneficiile. Este aprig și decis, nu-s multe lucruri care îi pot sta în cale.

Continuarea AICI:

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*