Ziua Porților Deschise la Școala Sava Popovici Barcianu din Rășinari

Școala Sava Popovici Barcianu din Rășinari organizează în data de 21 aprilie Ziua Porților Deschise pentru preșcolarii și părinții lor din comună.

Foto: Facebook Școala Barcianu

În acest mod conducerea școlii dorește să promoveze unitatea de învățământ în rândul părinților care iși vor înscrie copiii la clasa pregătitoare în acest an.

„E vremea să pregătim întâlnirea cu viitorii noștri școlari din clasa pregătitoare și cu părinții acestora!

În 21 aprilie 2023, între orele 10.00 și 13.00 ne deschidem porțile pentru toți părinții, bunicii și străbunicii micuților care, peste câteva luni, încheie grădinița!

Vă așteptăm să ne cunoașteți, să descoperiți toate spațiile de învățare ale școlii noastre, dotările claselor, spațiile pentru educație outdoor și, mai presus de toate, să îi cunoașteți pe cei mai dedicați dascăli, cei fără de care școala noastră n-ar avea atâtea proiecte internaționale, atâtea activități pentru elevi, cele mai frumoase și mai de folos întâlniri educative.

În anul școlar 2023 – 2024 clasa pregătitoare este preluată de doamna Marilena Budin, profesor pentru învățământul primar, cadru didactic cu o vastă experiență la catedră. Doamna învățătoare este unul dintre dascălii emblematici ai școlii noastre.

De asemenea, la structura Școala Prislop, clasa pregătitoare va fi preluată de d-ra profesor Cristina Nicula, cadru didactic tânăr, dar extrem de bine pregătit, căreia meseria de dascăl îi este, înainte de toate, pasiune.

Vă așteptăm la ZIUA PORȚILOR DESCHISE! Veți afla mult mai multe lucruri interesante despre școala noastră!” au transmis reprezentanții Școlii Sava popovici Barcianu din Rășinari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*