Ziua NATO la Sibiu! Expoziție de tehnică militară. Condiții de acces

Ziua NATO și împlinirea a 75 de ani de la înființarea Alianței, precum și sărbătorirea a 20 de ani de la aderarea României la Alianța Nord-Atlantică, vor fi aniversate joi, 4 aprilie, de către personalul Comandamentului Corpului Multinațional de Sud-Est (HQ MNC-SE) din Sibiu printr-o serie de manifestări, la care va avea acces și publicul larg.

Foto: Wikimapia

Programul zilei va fi următorul:

Între orele 10.00 – 11.30: „MNC-SE Flags Run”: activitate de alergare organizată în Parcul „Sub Arini” din localitate la care vor participa membrii HQ MNC-SE cu însemnele țărilor din care provin;

Între orele 14.00 – 15.30: Ceremonie militară dedicată sărbătoririi a 75 de ani de la înființarea NATO și 20 de ani de la aderarea României în Alianța Nord-Atlantică, organizată la sediul Comandamentului;

Între orele 15.30 – 19.00: „Ziua Porților Deschise” la sediul HQ MNC-SE – posibilitatea vizitării de către public a unei expoziții de tehnică militară aparținând structurilor subordonate și partenere ale Corpului, precum și a unei expoziții foto dedicată Zilei NATO.

Precizări organizatorice:

Accesul publicului în unitate va fi permis pe la intrarea principală situată în Calea Dumbrăvii nr. 28-32 în baza cărții de identitate, începând cu orele 15.30. Copiii și minorii pot avea acces doar însoțiți de un părinte, tutore legal sau un cadru didactic (pentru grupuri școlare).

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*