Ziua Națională a Franței, sărbătorită la Biblioteca ASTRA

Vineri, Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu organizează o serie de acțiuni culturale pentru a marca Ziua Națională a Franței. Evenimentul va include o expoziție de publicații ce prezintă artiști francezi și creațiile lor, proiecții de filme și muzică franceză. Intrarea este gratuită, iar evenimentele vor avea loc la Compartimentul Arte al bibliotecii.

Foto: Biblioteca ASTRA

Biblioteca Județeană ASTRA Sibiu invită iubitorii de cultură franceză să se alăture sărbătoririi Zilei Naționale a Franței într-o serie de acțiuni culturale programate pentru vineri, 14 iulie 2023.

Evenimentele vor avea loc la Compartimentul Arte, etajul 2 al Bibliotecii ASTRA Sibiu și vor începe cu o expoziție de publicații din colecțiile bibliotecii.

Expoziția va prezenta o varietate de artiști francezi și creațiile lor, oferind vizitatorilor ocazia de a se familiariza cu arta și cultura franceză.

Expoziția va fi deschisă pe întreaga durată a zilei și va fi însoțită de muzică franceză, atât clasică cât și ușoară.

De asemenea, în cadrul evenimentului, va avea loc și proiecția filmului artistic „Molière” la Compartimentul Arte, cu începere la ora 10:30. Filmul spune povestea lui Molière, marele dramaturg francez, și își propune să ofere o perspectivă asupra experiențelor și întâlnirilor care au influențat destinul său.

Toate acțiunile culturale dedicate Zilei Naționale a Franței sunt organizate cu sprijinul financiar al Consiliului Județean Sibiu și intrarea este gratuită pentru toți participanții.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*