Ziua Muntelui va fi sărbătorită la Sadu printr-o acțiune de ecologizare

Iubitorii de natură și de munte sunt invitați de către Primăria Sadu să participe vineri, 15 septembrie la o acțiune de ecologizare pe Valea Sadului.

Foto: Facebook Comuna Sadu

„Vrei să dovedim lumii întregi că SUNTEM O COMUNITATE UNITĂ și să iei parte la o acțiune de protejare a mediului, într-un cadru montan superb?

Sărbătorim Ziua Muntelui și împreună putem avea un impact real!

Vino pe 15 septembrie 2023, la ora 10:00, în Piața Centrală din Sadu, unde ne organizăm pe echipe pentru a desfășura o activitate de ecologizare a Văii Sadului!

Alături de personalul Primăriei, elevii și profesorii Școlii Generale „Samuil Micu”, reprezentanții Ocolului Valea Sadului RA, voluntarii S.V.S.U. Sadu, vă așteptăm cu drag pe toți prietenii naturii.

Acțiunea durează până la ora 13.00 și este inițiată de Primăria Comunei Sadu și Agenția Națională a Zonei Montane – Oficiul de Dezvoltare Montană din județul Sibiu, cu sprijinul Consiliului Județean Sibiu și ADI ECO, de la care primim saci colorați pentru colectare selectivă.

Ești gata să acționezi? Invită-ți prietenii și familia și hai să sărbătorim împreună Ziua Muntelui!” au transmis reprezentanții Primăriei Sadu.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*