Ziua Copilului, 1 iunie, sărbătorită la Prislop, comuna Rășinari prin ateliere creative pentru copii

Vineri 31 mai Centrul de Tineret Rășinari a organizat în Prislop, comuna Rășinari ateliere creative pentru copii și tineri, pentru a sărbătorii ziua de 1 Iunie- Ziua Copilului.

Foto: Centrul de Tineret Rășinari

40 de copii din clasele pregătitoare și ciclul 1-4 au participat la două ateliere- miniportofel decorat cu stickere care pot fi purtate la gât și cozoroc de soare confecționat din carton gumat ( moosgummi) ghidați de instructorii Hobby Deco Art.

Foto: Centrul de Tineret Rășinari

„Am premiat locurile I, II și III pentru copii care au demonstrat abilități deosebite manuale și de comunicare, ca rod al efortului depus.

Felicitări Sechea Mădălina Florina, Bolovan Alexandru Mihai și Popa Floare Alexandra!

Foto: Centrul de Tineret Rășinari

 

Felicitări tuturor participanților pentru produsele realizate cu care au plecat acasă, pe care le vor folosi. Copii au primit tricouri inscripționate în cadrul proiectului și dulciuri de la Hobby Deco Art.

Gazde primitoare au fost cadrele didactice de la Școala Primară Prislop.

Aceste ateliere au avut loc în cadrul proiectului Centrul de Tineret Rășinari – Spațiu de Dezvoltare a Tinerilor.

Centrul de tineret Rășinari se axează pe educaţia tineretului prin activitati de educație nonformală, informare și consultanță.

Astfel prin derularea acestui atelier ne- am propus dezvoltarea abilităților creative, dezvoltarea spiritului de echipă și creșterea gradului de socializare ale copiilor și tinerilor și nu în ultimul rănd să sărbătorim împreună o zi adresată copiilor- 1 iunie într-un mod plăcut și educativau transmis reprezentanții Centrului de Tineret Rășinari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*