Zilele Sportive Răşinari 2021

Cea de-a 12-a ediție a acţiunii „Zilele Sportive Răşinari“ este programată vineri, 15 octombrie, în diverse locații din comună. Au loc competiţii de fotbal, cros, tenis de masă şi şah, întrecerile fiind deschise copiilor şi tinerilor din localitate.

Startul acțiunii va fi dat la Baza Sportivă Răşinari Arena, unde au loc întrecerile de cros şi fotbal. Ziua se va încheia la Centrul de tineret Răşinari, locul de desfășurare a competiției de tenis de masă, şi la Primăria comunei Răşinari, unde au loc partidele de șah. „Câştigătorii vor fi răsplătiți cu premii de către organizatorii: Primăria Comunei Răşinari, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Sibiu şi Asociaţia Clubul Sportiv «Păltiniş» Răşinari.

„Crosul Toamnei 2021“ se desfăşoară pe categorii de vârstă gimnaziu şi primar/masculin şi feminin, la Baza Sportivă Răşinari Arena.

„Cupa Păltiniş – fotbal“ se desfăşoară pe categorii de vârstă gimnaziu și primar, la Baza Sportivă Răşinari Arena, după regulamentul Federației Române de Fotbal.

„Cel mai bun şahist“ se joacă sistem turneu fiecare cu fiecare la Primăria comunei Răşinari.

„Cupa tenis de masă 2021“ se desfăşoară în Centrul de Tineret Răşinari“, anunță DJTS Sibiu.

Organizatorii impun purtarea măştii de protecţie şi respectarea regulilor de distanţare atât în spaţiul exterior cât şi interior. Deplasarea participanţilor la Baza Sportivă Răşinari Arena se va face cu un autobuz care va pleca din centrul comunei la ora 9.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*