Zilele Sportive ale comunei Rășinari

Ediția a XI-a a acțiunii „Zilele Sportive Rășinari 2020” va debuta mâine, 22 octombrie, la ora 12,00. Tinerii și copiii din localitate sunt încurajați să participe la diverse competiții.

Copiii înscriși în ciclul primar și gimnazial pot participa la „Crosul Toamnei 2020”. Vor exista două categorii distincte, destinate fetelor și băieților. Crosul va avea loc la Baza Sportivă Rășinari Arena.

Tot pentru copiii ciclului primar și gimnazial, se organizează după regulamentul Federației Române de Fotbal „Cupa Păltiniș-Fotbal”.

Pasionații de sah au ocazia să se dueleze în cadrul concursului „Cel mai bun șahist” ce va avea loc în incinta Primăriei Rășinari.

„Cupa tenis de masă 2020” se desfășoară în Centrul de Tineret Rășinari.

La evenimente se va impune purtarea măștii de protecție și respectarea regulilor de distanțare atât în spațiul exterior, cât și în interior. Deplasarea participanților la Baza Sportivă Rășinari Arena se va face cu un autobuz care va pleca din centrul comunei la ora 12.00.

Proiectul este cofinanțat de către Primăria comunei Rășinari, în cadrul Agendei Sportive, prin Asociația Sportivă Păltiniș Rășinari și Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Sibiu, în cadrul Programelor Ministerului Tineretului și Sportului. Partenerii proiectului sunt: Centrul de Tineret Rășinari, Școala Gimnazială „Sava Popovici Barcianu” Rășinari, Școala Gimnazială „Octavian Goga” Rășinari.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*