Zilele Dermatologiei la Sibiu – “Noi orizonturi în dermatologie”

În perioada 28-30 septembrie a avut loc cea de-a 6-a ediție a conferinței “Zilele Dermatologiei la Sibiu”, care s-a desfășurat, în format hibrid, la Hotel Ramada.

Foto: Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu

Tema din acest an a conferinței a fost “Noi orizonturi în dermatologie”, iar evenimentul a fost organizat sub egida Universității “Lucian Blaga” din Sibiu, în parteneriat cu Societatea Română de Dermatologie, fiind creditată de Colegiul Medicilor din România cu puncte EMC.

Programul conferinței a acoperi cele mai noi subiecte din patologia dermatologică, de la bolile inflamatorii cronice, dermato-oncologice, opțiuni diagnostice și terapeutice de viitor, până la dermato-cosmetică.
La eveniment au participat profesioniști din domeniul dermatologiei și altor specialități medicale din centre universitare din România precum și invitați de renume din străinătate.
Pe parcursul celor trei zile s-au desfășurat prezentări captivante susținute de experți recunoscuți la nivel național și internațional, ateliere interactive care au reprezentat o oportunitate de învățare și împărtășire a cunoștințelor și experienței profesionale precum și sesiuni de schimb de idei care au oferi un mediu propice pentru networking și construirea de relații profesionale.
„Suntem încântați că și în această ediție am oferit celor care au fost alături de noi o experiență valoroasă, cu tematici relevante. Mulțumim tuturor participanților pentru prezență precum și pentru susținerea acordată în toți acești ani, de când organizăm acest eveniment științific prestigios. Suntem profund recunoscători pentru implicarea constantă și pentru numărul mare de participanți”, a declarat Prof. Univ. Dr. Maria Rotaru, Președintele Conferinței.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*