Zi PERFECTĂ! Dublă victorie Andreea Dragoman, azi, la Mondialul din Africa de Sud

Medieșeanca Andreea Dragoman a avut o zi cum nu se poate mai bună la Campionatul Mondial Individual 2023 care se desfășoară în aceste zile în Durban, Africa de Sud. După 4-0 cu Chen Szu-Yu (Taipei) în primul tur la simplu feminin, azi, a depășit-o pe turcoaica Ozge Yilmaz tot fără set pierdut, confirmând forma bună în care se află. Mai mult, câteva ore mai târziu, alături de Elizabeta Samara, a urcat din nou între cele mai bune 16 perechi ale competiției, româncele depășind echipa Bruna Takahashi/Luca Kumahara (Brazilia) după un meci „nebun“.

foto: facebook/FRTM

„Acel moment când câștigi cu 4-0 în primele două runde de la Campionatul Mondial Individual 2023! Andreea Dragoman continuă forma bună din Durban, iar la simplu feminin s-a calificat în 16-imi cu o nouă victorie clară. După 4-0 (11-3, 14-12, 11-4, 11-4) cu Ozge Yilmaz (Turcia), urmează întâlnirea cu Ying Han (Germania).“, a anunțat Federația Română de tenis de masă.

În competiția de dublu feminin, perechea Andreea Dragoman/Elizabeta Samara a dispus de braziliencele Bruna Takahashi/Luca Kumahara cu 3-2 (11-6, 11-6, 8-11, 7-11, 11-9), așteptându-și acum adversarele din optimi.

Toate rezultatele și informațiile sunt pe site-ul FRTM–> https://bit.ly/41dUbBI
Meciurile sportivilor români pot fi urmărite live video pe AntenaPLAY–> https://bit.ly/439HdX5

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*