Zi dedicată pisicilor, la Șura Culturală Gușterița. Cum poți adopta o felină din adăpostul PAN

Sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00, sunteți aștepțati la Șura Culturală Gușterița, pentru a vă găsi o prietenă felină care să vă stea alături toată viața. Dacă nu aveți posibilitatea să adoptați, puteți ajuta și altfel pisicile din adăpostul PAN, cu ocazia Zilei Adopției Pisicilor PAN (ZAPP), ediția a doua.

foto: Asociația PAN

Sâmbătă sunteți invitați să petreceți o zi absolut relaxantă alături pisicile din adăpostul Asociației PAN, la Șura Culturală Gușterița de pe strada Mălinului nr. 4. Ziua Adopției Pisicilor PAN va debuta de la ora 11.00, și până la ora 18.00 vizitatorii, atât cei mici cât și cei mari, se pot bucura de compania simpaticelor feline plușate și, de ce nu, poate vor pleca acas cu una dintre ele.
Pentru ac est eveniment organizatori au pregătit o serie de activități de care se pot bucura, în primul rând, cei mici: atelier pentru copii în parteneriat cu @Fimoland, tombolă, bazar cu produse handmade de la producători locali, pictură pe față,  photocorner, adopții la distanță, terapie cu pisici dar și o campanie de conștientizare pentru copii și adulți: dezbateri despre abandon/adopții/ sterilizări.

foto: Asociația PAN

„Sperăm că sunteți la fel de plini de emoție și nerăbdare pentru această experiență, la fel cum de altfel suntem noi, dar şi blănoasele noastre.
Așteptăm cu sufletul la gură să întâlnim oameni minunați, gata să își deschidă inimile și casele pentru a oferi un cămin cald și iubitor unor pisicuțe adorabile.
Vă invităm să vă alăturați nouă la ce urmează a fi o zi plină de bucurie, ateliere de calitate , energii pozitive şi tot mai multe surprize și să faceți parte din acest eveniment unde viețile noastre și ale acestor pisicuțe se întâlnesc pentru a crea legături puternice și iubire fără margini!”, a transmis Ana Maria Făgădar, vicepreședinta Asociației PAN.
La prima ediție a ZAPP, care s-a deasfășurat în luna octombrie a anuli trecut, opt pisicuțe din adăpostul PAN și-au găsit căsuțe.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*