ZI de MECI. Tabita Teușan, lovitura de începere la FC Hermannstadt – U Cluj

FC Hermannstadt întâlnește Universitatea Cluj, astăzi, de la ora 18,30, pe Stadionul Municipal Sibiu, în penultimul meci din etapa a 7-a a Superligii. Lovitura de începere va fi dată de multipla campioană națională Tabita Teușan, în cadrul unei campanii de promovare a sportivilor valoroși, intitulată ,,Ambasadorii Sibiului”.

foto: facebook/FCH

O acțiune de care e mare nevoie, în condițiile în care Sibiul a ignorat sportul de foarte mulți ani, iar locuitorii orașului și-au pierdut astfel interesul pentru campioni. Pe de-o parte, FCH caută în continuare să ajungă la sufletele sibienilor, care se identifică tare greu cu echipa (deși evoluează în Superligă), pe de altă parte sportivii de top ai orașului sunt aduși „în lumina reflectoarelor“ ACASĂ. Din păcate, cei mai importanți sportivi sibieni ai momentului, în frunte cu Eduard Nițu (patinaj viteză), Tabita Teușan (atletism), Iarina Axinte (volei), ori Daniel Natea (judo/sambo), deși au crescut și s-au format la Sibiu, participă la concursuri din partea unor cluburi din țară, pentru că în Sibiu n-au găsit susținerea necesară. Iar promovarea lor ACASĂ, prin orice mijloace, e cât se poate de necesară!

EDITORIAL. Cum ar fi ca Sibiul să-i sprijine, cu adevărat, pe sportivii talentați?

FCH face așadar o campanie importantă nu doar pentru club, cât pentru întreg sportul sibian. Astăzi, lovitura de începere va dată de Tabita Teușan, campioana noastră care se pregătește de câteva luni, la fel ca fotbaliștii sibieni, ȘI pe Stadionul Municipal. Nu atât de des pe cât și-ar dori, dar are măcar ocazia de a se pregăti în sfârșit ȘI pe o pistă de atletism, fie ea și la standarde de antrenament.

La FCH vs U Cluj-Napoca începem să prețuim valorile despre care știți sau… nu știți. Dar noi credem că MERITĂ! Începem ,,Ambasadorii Sibiului”, o campanie marca #FCH, prin care (re)cunoaștem sportivii sibieni care au realizat performanțe notabile pe plan național și chiar internațional.

Începem cu Tabita Teusan – o sportivă care are un palmares de 50 de medalii câștigate prin multă muncă în competiții naționale și internaționale de atletism. Atleta visează să reprezinte țara noastră la Jocurile Olimpice și să câștige astfel aurul olimpic. Tabita va da lovitura de începere a partidei, va fi premiată de #FCH și va fi intra apoi într-o galerie istorică: ,,Ambasadorii Sibiului”

Martori veți fi voi, toți cei care veți fi prezenți alături de noi la meci. Merită! Merită din nou și din nou!“, a transmis FC Hermannstadt.

Vine „sperietoarea“ Universitatea Cluj! Cu tot cu Ioan Ovidiu Sabău

FC Hermannstadt revine așadar în fața propriilor suporteri astăzi, pe Stadionul Municipal, de la ora 18,30, în meciul cu Universitatea Cluj din cadrul etapei a 7-a a Superligii. Cei care nu și-au procurat încă bilete, o mai pot face atât online, cât și de la casieria stadionului, care va fi deschisă între orele 9 – 12 și 16 – 18:15. Preț bilete: Peluză- 20 RON; Tribuna 1 – 50 RON; Tribuna 2 – 40 RON. La Peluza Nord (sector D3) și la Family Zone – Tribuna 2 (sector C3) este SOLD OUT. 

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*