Zeci de polițiști sibieni au fost avansați în grad și premiați, de Ziua Poliției. Anul acesta IPJ Sibiu nu a mai desemnat Polițiștii Anului

Pe lângă manifestările publice organizate pentru a marca Ziua Poliției Române la Sibiu, zeci de polițiști au fost avansați în grad și premiați, cu această ocazie. În acest an îns, IPJ Sibiu nu a mai desemnat Polițiștii Anului, din rândul agenților și ofițerilor de poliție, așa cum era cutuma.

foto: IPJ Sibiu

Cu ocazia Zilei Poliției Române, la Sibiu au fost organizate o serie de manifestări publice prin intermediul cărora oameii legii au încercat să se apropie de comunitatea sibiană.

Totodată, la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu, a avut loc o ședință festivă pentru avansarea la gradul profesional următor, la termen, a 79 de polițiști și înainte de termen a 23 de polițiști, precum și acordarea a 48 de diplome de merit unor poliţişti care s-au remarcat pentru merite profesionale deosebite şi nu numai.

Însă, pentru prima dată în ultimii zeci de ani, IPJ Sibiu nu a mai desemnat, cu ocazia Zilei Poliției Române, Polițiștii Anului la Sibiu, din rândul agenților și ofițerilor de poliție încadrați la nivelul intituției.

Manifestările dedicate Zilei Poliției Române organizate în județul Sibiu au debutat astăzi cu cinstirea memoriei eroilor  polițiști decedați, în cadrul ceremonialului militar-religios desfășurat la Monumentul Eroilor Revoluţiei din 1989 din faţa Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu.

Apoi, în Piața Habermann din Sibiu au fost organizate pentru pubic demonstrații de dresaj canin, aplicații rutiere în poligonul-școală, iar vizitatorii au făcut cunoștință cu principalele mijloace din dotarea polițiștilor, de la autospeciale și arme la dispozitivele radar și Drugtest.

 

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*