Zeci de copii şi tineri talentaţi se vor întrece la Sibiu, la Festivalul Concurs Național de Interpretare „Ilie Micu”

Aproape 50 de copii talentaţi din 14 judeţe din ţară şi din Republica Moldova se întrec marţi şi miercuri, la Sala Thalia din Sibiu, în cadrul celei de a doua ediţii a Festivalului Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu”.

FOTO: organizatori

Numărul mare al participanţilor din acest an dovedeşte că acest festival a reuşit încă de la prima ediţie din 2023, să se remarce prin seriozitatea şi valoarea sa.

Publicul este invitat marţi, începând cu ora 17.00, la Sala Thalia, unde va avea loc Concursul de interpretare muzică uşoară. De la ora 19.00 sunt programate recitalurile primei seri de festival.

Pe scena Sălii Thalia vor urca: Săndel Mihai, Lucia Druţă, Mereuţă Veaceslav şi Clasa de percuţie a Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” din Sibiu, coordonată de profesorul Mihai Constantin. Festivitatea de premiere a primei zile este programată la ora 20.00.

Manifestarea artistică va continua miercuri, 17 aprilie, la Sala Thalia, cu o seară dedicată muzicii populare.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu” din Sibiu va fi prezentat de Traian Stoiţă, profesor al Şcolii Populare de Arte şi Meserii.

Accesul în cele două zile ale festivalului concurs este gratuit pentru spectatori.

Festivalul Concurs Naţional de Interpretare „Ilie Micu” este organizat de către Şcoala Populară de Arte şi Meserii „Ilie Micu” şi Consiliul Judeţean Sibiu. Partenerii evenimentului sunt Filarmonica de Stat, Biblioteca Judeţeană ASTRA şi Primăria Municipiului Sibiu. Directorul festivalului este managerul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Ilie Micu” Sibiu, Alina Pinca Vintilă.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*