Xtreme Highschool Challenge 2024, sâmbătă în centrul Sibiului

Elevii de liceu din Sibiu sunt invitați să participe la „Xtreme Highschool Challenge 2024”, o competiție de treasure hunt care va avea loc sâmbătă, 18 mai 2024, în centrul orașului. Evenimentul este organizat de Asociația Vibe Sibiu.

Foto: Asociația Vibe Sibiu

Xtreme Highschool Challenge 2024 este un eveniment de tip treasure hunt, conceput ca o aventură plină de mister și competiție pentru elevii liceelor din Sibiu.

În cadrul acestui eveniment, participanții vor explora centrul Sibiului în căutarea unor indicii și comori ascunse, confruntându-se cu provocări care vor testa abilitățile lor de gândire, observație și colaborare. Aceștia vor avea de rezolvat diferite puzzle-uri și situații, atât fizic cât și online. Misiunea lor va fi să oprească un atac cibernetic fictiv.

Clasamentul se va baza pe media timpilor pe clasă, iar clasa și liceul cu cele mai bune performanțe vor fi premiate cu cupă, diplome și medalii. De asemenea, fiecare echipă participantă va primi o diplomă de participare.

Xtreme Highschool Challenge 2024 va avea loc în data de 18 mai 2024, în 3 sesiuni, începând cu ora 10:00, cu ora 13:00 și cu ora 16:00.

Participanții vor trebui să formeze echipe de 6 persoane și să se înscrie pe xtreme.vibesibiu.ro. Participarea este gratuită.

Această activitate este cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu prin Agenda de Tineret 2024.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*