Anunț de angajare în Germania. Vrei să lucrezi în Germania alături de alți români?

Societatea noastră intenționează să angajeze persoane plăcute, la început de carieră în bună stare fizică, care se vor alătura alător opt colegi de orgine română, în centrul nostru de afaceri și agrement.

Calamus-areal este un centru de afaceri și agrement la 46.000 m² pentru întreaga familie cu restaurant, spălătorie auto, un hotel de 4 stele, săli de conferințe, locație pentru evenimente, pistă electrică de kart, loc de joacă interior și bar sportiv american.

Din această toamnă vor fi deschise publicului, pe o suprafață de pe peste 2.000 m², șase saune, o baie de aburi, o grotă de sare, două piscine, săli de tratament, un restaurant. De asemenea, toate acestea vor fi completate de un parc de 6.000 m².

Dumneavoastră puteți începe prin a vă pregăti să deveniți un angajat al saunei! Angajații noștri de la saună sunt inima și sufletul serviciilor noastre.

Vă place să lucrați cu oamenii și să faceți din șederea lor o experiență deosebită?

Între ședințele de saună, veți veghea la curățenia instalației noastre, vă veți asigura că regulile saunei sunt respectate și să interveniți atunci când este necesar.

În acest scop, căutăm angajați pentru formare continuă pentru zona de saună.

Trăsăturile candidatului perfect sunt următoarele:

– Plăcerea de a-i găzdui pe alții și dorința de a-și construi o carieră în acest domeniu, experiență profesională anterioară în zona de saună constituind un avantaj.
– Formă fizică bună
– Responsabilitate personală și independență, precum și capacitatea de a lucra în echipă
– Simț de răspundere și atenție la detalii
– Entuziasm pentru job și energie pentru a-l pune în practică
– Cunoștințele de limba germană reprezintă un avantaj, dar fără a fi condiție obligatorie

Vă puteți aștepta la un mediu de lucru variat și plin de viață. Remunerație în funcție de performanță cu un salariu fix, beneficii sociale în toate locurile de operare, multiple oportunități de a avansa în carieră. În plus, oferim oportunități atractive de formare și dezvoltare profesională.

Așteptăm cu nerăbdare să primim candidatura dumneavoastră, trimițându-vă cu CV-ul la adresa: jobs@calamus-areal.de.

După examinarea documentelor, vă vom vizita pentru un interviu personal în țara dumneavoastră de origine.

www.calamus-areal.de

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*