Vorbești germana? Fii ghid turistic… voluntar!

CIT la aeroportPrimăria Sibiu caută voluntari care să prezinte oaspeților orașului nostru obiectivele turistice, evenimentele culturale și sportive și posibilitățile de cazare și transport în Sibiu, sprijinind activitatea angajaților acestor centre, în condițiile în care sezonul turistic începe pe data de 1 mai. „Căutăm persoane care cunosc Sibiul și vorbesc limba germană. Cei interesați pot depune C.V.-uri la Registratura Primăriei municipiului Sibiu în perioada 7 – 20 aprilie 2015. Departajarea candidaților se va face pe baza unui test de limba germană“, au anunțat reprezentanții Primăriei, pe pagina oficială de internet a instituției.

Centrul de Informare Turistică asigură legătura orașului cu turiștii și oferă toată gama de informații necesare unui turist: cazare, transport, obiective de vizitat, monumente și atracții turistice, oferte ale operatorilor locali, excursii, tururi, programe și evenimente ale comunității locale, hărți, pliante, broșuri atât proprii, cât și ale agenților economici din turism. „Sibiul este un oraș turistic deja recunoscut pe plan internațional, iar Primăria Sibiu dorește să continue strategia de promovare a orașului. Centrul de Informare Turistică din sediul Primăriei Sibiu și cel de la Aeroportul Internațional Sibiu sunt primul contact al turiștilor cu orașul nostru“, au adăugat reprezentanții municipalității.

One Comment

  1. Slivinschi Liliana Sorina says:

    Buna ziua,
    Am vazut ca ati cautat persoane foarte bune vorbitoare de limba germana. Eu sunt din Cluj,vorbesc fluent limba ,am bune abilitati de comunicare .Nu cunosc Sibiul de azi ,dar pot invata in timp relativ scurt .Va contactez pentru a ma pune la dispozitia dumneavoastra pentru sezonul viitor sau la nevoie pentru alte evenimente culturale sau turistice si care necesita traducator pentru grupuri sau persoane individuale.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*